INTERIEUR ONTWERP

Orsaki gelooft in creativiteit. Wij geven u net dat zetje om ‘outside of the box’ te denken, waarbij ieder seizoen nieuwe en inspirerende concepten zich ontvouwen. Met Orsaki zal iedereen ‘durven’. 


ONTWERP MOGELIJKHEDEN

Created with Sketch.

Aan de hand van een vrijblijvend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen uitgebreid aan bod komen, vormt Orsaki zijn visie voor uw interieur. Wij denken met u mee, we adviseren en ontzorgen u. ''Creativity is the key''

De mogelijkheden zijn zeer divers: van een simpele schets tot een uitgebreide 3D ontwerp. Hierbij hoort natuurlijk ook de totale verzorging van uw gehele interieur én exterieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inrichting van uw gevel, terras of tuin. Dit alles is mogelijk voor uw (nieuwbouw) woning of bedrijf. In hoeverre u dit door Orsaki wilt laten doen is volledig aan u en daar passen we onze service op aan. 

INTERIEUR OP MAAT

Created with Sketch.

Orsaki heeft een oog voor detail waardoor uw interieur tot in de puntjes wordt verzorgt. Of u nou een exclusieve, luxe sfeer in de ruimte wilt creëeren of het gevoel van thuis zijn wilt nabootsen, wij bieden advies op maat. 

Wij letten op details die het totaalplaatje compleet en uniek maken. Dankzij het brede netwerk, kan Orsaki u helpen bij het vinden van exclusieve itemes om het interieur volledig naar uw wensen in te richten. 

Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is als het gaat om maatwerk? Wij beantwoorden graag uw vragen!

INTERIEUR ONTWERP VOOR BEDRIJVEN 

Created with Sketch.

Bent u opzoek naar een uniek interieurontwerp, dat de visie en waardes van het bedrijf belichaamt? Bij Orsaki bent u aan het juiste adres. 

Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk het is om de juiste boodschap mee te geven aan klantrelaties en medewerkers. Met een interieur dat aansluit op de waardes en visie van het bedrijf, draagt u deze over op uw klanten en medewerkers. 

''Met een exclusief interieurontwerp van Orsaki zult u een onvergetelijke indruk maken op uw netwerk! '''

WERKWIJZE