1.     KENNISMAKING
Wilt u weten of wij de juiste interieurdesigners zijn voor u of uw bedrijf? In een vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we uw gewenste samenwerking, wensen en stijl. 


2.     OFFERTE
Vervolgens brengen we een offerte uit. Na akkoord van u maken we een plan van aanpak. 

3.     MOODBOARD 

Om alle wensen helder in kaart te brengen en om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw smaak, maken wij een moodboard waarin we de stijl en het concept van het nieuwe ontwerp visualiseren. Deze uitgangspunten bespreken we voordat we van start gaan met het ontwerp.

3.     TUSSENOPLEVERING 
Wij willen u goed betrekken bij de totstandkoming van het ontwerp. Daarom zitten we tussentijds samen voor een tussen oplevering. U ziet hier al het ontwerp in 3D waarbij u kunt aangeven wat u wel en niet aanspreekt. Afhankelijk van de grootte van het project worden er meerdere momenten ingepland. Pas als het ontwerp volledig naar wens is, maken wij het definitief. 

5.     DEFINITIEF ONTWERP
Onder het genot van een heerlijk drankje presenteren wij u het eindresultaat. Hierna overhandigen wij het ontwerp met een lijst van alle betrokken leveranciers waar u het interieur mee kunt inrichten/afwerken.

6.     PROJECT BEGELEIDING
Indien u wenst dat wij het project van ontwerp (A) tot en met realisatie (Z) begeleiden, verzorgen wij een planning om binnen een realistische termijn het project te verwezenlijken. Tijdens de uitvoering bezoeken wij wekelijks uw project.

#LOVETHEPROCESS