Maak kennis met ons!

Orsaki adviseert, ontwerpt en realiseert exclusieve inrichtingen met karakter. Ons ervaren team is kundig op gebied van interieur- en technische aspecten tot een totaalconcept. Bij ons kunt u voor uw woning of bedrijf terecht voor een uitgebreid/volledig interieuradvies, indelingsontwerp, het aanvragen van een omgevingsvergunning, 2D tekeningen, plattegronden en 3D ontwerpen voor zowel het interieur als exterieur.   
 
Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en leveren werk op maat. Daarnaast vinden wij het proces van begin tot eind van groot belang. Dat vertalen we in de ontwerpen met een twist van onze creativiteit en vakkundigheid. Onze klanten kunnen met alles bij ons terecht voor het inrichten/renoveren/projectbegeleiding van hun woning of bedrijf.
 
Wij heten u van harte welkom bij ons op de zaak.
‘Uw koffie staat klaar!’ 

GESCHIEDENIS

ORSAKI & LOGO


ORSAKI is opgericht in 2019 door Orhan Tastan, een jong, creatief, gedreven ondernemer met passie voor fashion en interieurdesign. De getallen 11.11 zijn ter nagedachtenis van T.T. verwerkt in ons logo, namelijk zijn geboortedatum.

Waarom 11.11? Niet alleen is 11.11 voor Orsaki een krachtig nummer. Voor menig individu kan dit een nummer zijn vol energie. In de numerologie wijst 11.11 namelijk naar beschermengelen. Zij staan voor een nieuw begin waarbij nieuwe kansen worden gepresenteerd. Door deze kansen aan te grijpen kun je je leven veranderen en sturen in de richting die jij wilt. Al heeft hij ons vroeg verlaten, hij laat ons nooit alleen. Zijn bericht die hij nooit heeft uitgesproken maar wel duidelijk heeft gemaakt zijn:

''Wacht niet op het perfecte moment maar pak het moment en maak het perfect!''
 
Orsaki wilt met zijn kracht een inbreng hebben voor de mens en maatschappij. Dit kunnen wij niet alleen. Laten we samen Orsaki zijn, laten we samen zoveel mogelijk rekening houden met duurzaamheid. In het selectieprocedure van onze leveranciers is duurzaamheid een belangrijke criteria. Daarnaast geven wij de producten een nieuw leven die hergebruikt kunnen worden. T.T. heeft Orsaki geïnspireerd om liefde en geluk te verspreiden naar de wereld mensen om ons heen. Om die reden is duurzaamheid is dan ook een onderwerp waar Orsaki zich mee bezig houdt. Dit kunt u zien aan de criteria die Orsaki stelt aan zijn leveranciers. Daarnaast recyclet Orsaki oude producten en geven wij hen een nieuw begin. Op die manier wilt Orsaki zijn steentje bijdragen aan een betere maatschappij. 

Laten we samen ORSAKI zijn om van de wereld een mooiere plek te maken!